dijous, 19 de desembre del 2013

Fa olor, molta olor a temps vells.

#RefomaLocal

Hui, 19 de desembre,  les CCOO de l'Ajuntament de Xirivella hem estat presents a la concentració a la Delegació de Govern per defensar el municipalisme democràtic, manifestant el nostre rebuig a la llei de la Rerforma de l'Administració Local i a la llei que privatitza la seguretat ciutadana. 
La llei de règim local, llevarà competències a les policies locals en trànsit i seguretat d'espais públics, mesura que coincideix amb la possibilitat de que la seguretat privada puga actuar en carrers peatonals i la consideració dels vigilants com "agents de l'autoritat". Els carrers estaran controlats per empreses privades i els alcaldes no tindran competències. 
Recordem que amb la llei de reforma de l'administració local, es poden suprimir serveis com: atenció a dependents; assistència de dia a majors; serveis educatius municipals de tot tipus; assistència a dones víctimes de violència de gènere; ajuda a domicili i prestacions de recolzament a la família; prevenció i inserció social; oficines d'informació als consumidors; orientació laboral i formació per a l'ocupació; promoció econòmica; cultura; programes d'infància, de joventut, de la dona, de tercera edat; immigració, entre molts altres. 
Fins quan estem disposats a permetre que tornen temps vells?  








2 comentaris:

  1. Ens encaminem a un nou tipus de societat no conegut en aquestes terres. El neoliberalisme econòmic s'està imposant. No s'adoneu que se'ns axinen els ulls?.
    Ara, hi ha a qui açò el fa gràcia.

    ResponElimina
  2. Un nou tipus de societat amb formes antigues de dominació.

    ResponElimina