diumenge, 22 de desembre del 2013

2014. Denunciem les polítiques cruels i inhumanes!

Amb polítiques que aguditzen el drama de la misèria social i de la fam. Amb les què la desigualtat creix progressivament. Famílies desallotjades dels seus habitatges, retallades socials en els serveis de salut, educació, prestacions socials, pensions, dependència, amb baixos salaris, desocupació, alt cost de la vida i augment desproporcionat d'impostos.
Es descobreixen casos de corrupció en alts càrrecs polítics i organitzacions sindicals. S'utilitza la demagògia, l'engany i la manipulació. Alguns governants, mancats de tot sentit de l'ètica, han acumulat grans summes de diners evadint impostos. I per si no fos poc, se'ns amenaça amb criminalitzar la protesta pacífica amb l'anomenada «Llei de protecció Ciutadana», se'ns arrabassa la llibertat a les dones amb lleis que ens fa retrocedir a les èpoques negres...

No podem deixar passar per alt les mesures inhumanes i cruels enfront dels immigrants irregulars, a els què hi tracten en els CIES com si foren delinqüents, retirant-los la targeta sanitària; i, sobretot, la vergonyosa col·locació de fulles en les tanques de Melilla, censurades per les organitzacions de drets humans i per la mateixa Església espanyola. Veritablement, s'està donant a Espanya una considerable reculada en el respecte als Drets Humans, fins a tal grau que aquesta disciplina ha sigut exclosa del currículum escolar amb la Llei Wert.

No podem tancar els ulls a la realitat que ens envolta. O ens salvem tots o ací no se salva ningú.
Fem front d'aquestes polítiques, denunciem als qui les promulguen i defensen, ara que encara tenim una situació de comodidat. En acabant pot ser massa tard.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada