dilluns, 16 de desembre del 2013

La reforma de l'administració local suposarà destrucció d'ocupació i deteriorament dels serveis a la ciutadania

Centenars de persones s'han concentrat aquest matí davant el Senat per a mostrar el seu rebuig a la Llei per a la Sostenibilitat i Racionalització de l'Administració Local, que avui s'ha aprovat en eixa institució. Amb l'entrada en vigor de la reforma de l'administració municipal es perdran uns 150.000 ocupacions públiques locals.

La reforma provocarà un augment de la destrucció d'ocupació pública, ja s'han perdut prop de 300.000 llocs de treball per la crisi, a més d'un deterioraent dels serveis que presten les administracions als ciutadans.

Amb aquesta convocatòria, CCOO i UGT han mostrat el seu rebuig a la reforma de l'Administració Local, que en la seua opinió suposa un greu atac a l'autonomia local, la supressió d'uns serveis públics de proximitat, necessaris i essencials per a la ciutadania, i una amenaça sobre l'ocupació pública i les condicions laborals.

La mobilització d'avui és la segona de les tres mobilitzacions convocades per tots dos sindicats. La primera va ser el dijous 12 de desembre amb concentracions en centenars d'ajuntaments, mentre que dijous que ve, 19 de desembre, a les 11:00, la convocatòria és davant la delegació de Govern.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada