dimarts, 3 de desembre del 2013

Qui pagará la paga?

Ja estem al desembre. Prompte farà un any que amb açò de la crisi (no ho oblidem, l'ESTAFA) van suprimir la paga de nadal amb el compromís de retornar-la quan la situació econòmica millorara. Com amb tot, ho van fer malament i la justícia està esmenant el seu error, però ells "erraqueerra". 

Són moltes les ocasions en què les organitzacions sindicals els hem reclamat el seu pagament, o almenys, la part proporcional que ens correspondria legalment. Fins avui, el sr. regidor ens diu que només la retornarà quan una norma legal li obligue. Doncs bé, ja són moltes les resolucions judicials, de la defensora del poble, del consell consultiu de la Comunitat Valenciana i d'altres Ajuntaments que estan resolent a favor del pagament de la part proporcional de la paga de nadal de 2012, si no, del pagament d'ella completa, com seria de justicia.

Ací, quan es decidisca el seu pagament, qui correrà amb les despeses pels interessos de demora?, o és que volen que anem a judici i córrer també amb les costes?

Clar, que tenint en compte que no paguen de la seua butxaca, que al cap i a la fi els interessos de demora, així com les costes imposades en el suposat judici, són a càrrec de la ciutadania, a ells que més els dóna.

Ara entenc el de RTVV: amb la seua exemplar gestió partidista enfonsen un ens públic, i després quan la justícia els diu que són uns "talòssos", que ho han fet tot mal, diuen que no tenen diners, que eixa despesa és inassumible i la tanquen.

Tenen la cara més dura que el formigó armat. 
Ara, que si els aguantem?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada