divendres, 13 de desembre del 2013

Parem aquesta Reforma de l'Administració Local

Concentració a l'Ajuntament de Xirivella
Concentració a l'Ajuntament de València
Concentracions convocades per CCOO, UGT, CSIF, Assemblea d'alcaldes i alcaldesses i associacions de veïns i veïnes, contra la intenció de desmantellar els serveis públics municipals.
 Les concentracions s'han realitzat en la porta dels ajuntaments per a protestar contra la intenció del Govern de desmantellar els serveis municipals que subjau en el projecte de llei. A les concentracions convocades al Pais Valencià, han assistit els delegats i delegades sindicals de les organitzacions convocants, alcaldes i alcaldesses i regidors i regidores de les corporacions locals. Durant la protesta, s'ha llegit la Declaració Municipalista aprovada el dia 30 de novembre en l'acte desenvolupat en el teatre Tívoli de Burjassot.

Aquesta acció forma part de les previstes per a impedir la desaparició de serveis municipals fonamentals per a la ciutadania i essencials en un Estat de benestar. Una desaparició que constitueix l'agressió més gran que han conegut els municipis espanyols des de l'inici de la democràcia.

Dijous que ve dia 19, a les 11h, tindran lloc noves concentracions davant la porta de la Delegació del Govern i les Subdelegacions d'Alacant i Castelló.

Desaparició de serveis i destrucció de llocs de treball


L'aprovació del Projecte de Llei de Racionalització i Sostenibilitat de l'Administració Local suposa que serveis tan fonamentals per a la ciutadania com l'educació infantil, la d'adults, els serveis socials o la defensa dels consumidors i usuaris, etc., deixaran de prestar-se en molts municipis agreujant, encara més, la situació de moltes famílies que fan ús.

El projecte de llei implica a més la destrucció de multitud de llocs de treball en l'Administració Local i es calcula que
al Pais Valencià pot rondar la xifra de 20.000 entre directes i indirectes, que sumant-se a les ocupacions destruïdes en aquest àmbit en els dos últims anys, situa a aquesta administració com la més afectada per la destrucció d'ocupació pública.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada