dissabte, 21 de desembre del 2013

Comença el malson

Ahir es va aprovar definitivament la Llei de Reforma de la Local. El PP va comptar al final amb els vots del PNB i UPN, a causa de l'acceptació d'esmenes que reforcen les diputacions forals.

L'anunciat ja està servit: l'estat espanyol va remetre el passat 1 d'octubre a Brussel·les el compromís de "supressió de serveis" per valor de 3.422 milions d'euros entre 2014 i 2015.

Ara ens queda seguir treballant en conscienciació, organització i resposta permanent fins que puguem revertir aquesta situació creada de manera artificial en benefici d'uns pocs.

Els recursos d'inconstitucionalitat està anunciats. El PSOE diu que va a promoure per primera vegada en la història un recurs d'inconstitucionalitat des d'1.700 ajuntaments que suposen quasi 8 milions de persones. Espere que no ens defrauden una vegada més.
Dijous 19 es produïa la votació, desenes i desenes de concentracions es van succeir per tot arreu contra la Reforma de la Local i a Màlaga Esquerra Unida va tancar els ajuntaments on governa en senyal de protesta.

L'any que ve serà temps de complicitats en la lluita, de resposta i insubmissió. Veurem com responen els polítics i polítiques de "esquerres". Els exigirem estar a l'altura del compromís que van signar en la Declaració del Tívoli a Burjassot. Allò no va ser un formalisme.

Bones festes i a seguir en la bretxa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada