dijous, 12 de desembre del 2013

BLA, BLA, BLA

Diuem que la situació econòmica millora. Es riuem de nosaltres
FAGOR. La cooperativa, el cinquè fabricador d'electrodomèstics d'Europa, va sol·licitar el concurs de creditors el 13 de novembre.
PANRICO. Acomiadarà a 745 persones i retallarà els salaris un 18%.
FCC. Porta quatre ERE en el que va d'any. A l'abril va presentar un en la seua divisió constructora per a 842 treballadors. A l'estiu, un altre en els seus serveis centrals per a 155 empleats. A l'octubre, un tercer en els serveis energètics per a 108 persones. I al novembre, una cambra per a 1.267 treballadors una altra vegada en la divisió de construcció, el 40% de la plantilla.
TRAGSA. Ha presentat el ERE de major volum d'una empresa pública. Finalment acomiadarà a 1.336 empleats, dels 1.639 inicialment proposats.
CATALUNYA BANC. L'entitat financera nacionalitzada va signar el 9 d'octubre un acord amb els sindicats pel qual es quedaran sense treball 2.153 persones, un terç de la plantilla.
SEAT. Sindicats i empresa negocien aquests dies el ERE, en principi previst per a 393 treballadors de les seues oficines i reduït ja a 201.
CITROËN. La planta de PSA Peugeot Citroën a Vigo finalitza el pròxim dia 31 el ERE temporal en què està immersa. Però ja abans d'eixa data l'empresa ha proposat als sindicats un de nou.
AMPER. La companyia tecnològica vol acomiadar o suspendre contractes a 105 treballadors en el primer semestre de 2014.
PULLMANTUR. L'empresa turística executarà un ERE per a 114 empleats.
FREIREMAR. El grup pesquer ha acomiadat a 338 persones dels centres de treball que té repartits en 12 províncies, i
PESCANOVA; NUEVA RUMASA (Dhul, Clesa, Cacaolat, Trapa...); SCALEXTRIC; ORIZONIA; CARAMELO; BLANCO; MARCO ALDANY; VICTORIO Y LUCCHINO; El FIB; FLEX Y PIKOLÍN; ROCA...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada