diumenge, 1 de desembre del 2013

Açò, es pot permetre?


 Ens diu que l'economia millora, que ja eixim de la recessió, que la prima de risc ja és aigua passada, que el PIB creixerà encara que raquític, i milloraran els grans indicadors econòmics.

Però no deixem de veure més precarietat en l'ocupació, salaris de misèria que no permeten viure amb una mínima dignitat, una taxa d'atur insuportable, joves obligats a emigrar, més i més regulacions d'ocupació que deixen a més i més gent en el carrer. Rebaixa de la pensions, enduriment de les condicions de treball, criminalització de la protesta, …

Llavors per a qui millora l'economia?..., i és quan llig:

El negoci és senzill, rendible, redó i segur. La banca demana diners prestats del Banc Central Europeu (BCE), que son diners públics recaptats amb els impostos de tota la ciutadania, al 1% el primer any (ara l'interès ha baixat fins i tot al 0,25%) i ho inverteix en deute sobirà, cobrant interessos, que paguem amb els diners recaptats, també, dels nostres impostos, per sobre del 4% a 10 anys. Net i sense risc.

És a dir, que els responsables d'açò que anomenen crisis (i que no deixarem de repetir que és una ESTAFA), amb diners públics, no deixen de folrar-se mentre que la ciutadania passa penalitats sense fi.

Sr. Rajoy, senyors i senyores del PP, per a qui governen?
 la lluita de classes continua més viva que mai!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada