dimarts, 30 de juliol del 2013

Qui netejarà la brutícia?

La setmana passada s'han publicat per l'Autoritat Bancària Europea (EBA) dades sobre les retribucions dels directius de les entitats financeres en 2011. Destaca que durant eixe any els directius de les entitats financeres espanyoles van ser els millor pagats d'Europa, amb una retribució anual mitjana de 2.439.546. Simplement afegir dues dades: era el tercer any de crisi i eixos directius recomanaven que per a eixir de la crisi (no ens cansarem de dir-ho, l'estafa) era necessària la baixada dels salaris de les persones “currants”.


En definitiva, que mentre uns pocs omplien, encara més, les seues butxaques, la nostra butxaca minvava i havia de minvar més per a fer front en el futur al deute de 45.000.000.000,00€ que

anaven a ser necessaris per a rescatar les entitats financeres que dirigien eixos directius tan ben pagats.


És dur llegir aquests dies la premsa estrangera i veure la imatge que projecten del nostre país tots els casos de corrupció existents. Els nostres polítics, i els que presumptament els han corromput, han aconseguit restar qualsevol credibilitat al nostre país més enllà de les nostres fronteres, després d'haver aconseguit perdre-la davant la majoria de la ciutadania espanyola.


Mentre uns pocs omplen les seues butxaques, la majoria de la ciutadania tirem endavant com podem entre les ruïnes que ens han deixat els que haurien d'estar al nostre servei. Tot açò per a major glòria de l'entitats financeres i grans corporacions empresarials que han passat a ser propietàries de tot, dirigint al seu antull el nostre present i el nostre futur.

paràgrafs extrets de l'article "podedumbre" de Paco Álvarez, (http://www.labolsaylavida.org/)


Aquest país fa
pudor, cada dia pitjor, ningú netejarà la brutícia? Ho farem nosaltres?


Al carrer, al carrer, que ja és hora ...
Article de Comfia-CCOO
la noticia en rtve

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada