dimarts, 23 de juliol del 2013

Pur cinisme

Entrevista de Hermann Rauschning a Adolf Hitler (1940).Pregunta; No tem vostè que es deteriore la imatge del seu partit i la seua pròpia?Resposta: “Jo concedisc als meus total llibertat. Feu el que vullgeu, però no us deixeu atrapar. O és que anàvem a traure el carro de l'encallament per a anar-nos després a casa amb les mans buides?. La consigna “Enriquiu-vos!” té a més una funció educativa. Gràcies a ella, dins de l'elit del partit, tots es troben en mans d'uns altres i ningú és ja amo de si mateix. He ací el resultat vingut de gust de la consigna “Enriquiu-vos!””

Complicitat col·lectiva en la violació de la llei. Blindatge mutu. Ocupació de les altes magistratures de l'Estat. Llei del silenci (a Sicília, Omertá),
Tots pringats.
Que és açò que tant em recorda el present ? Cinisme
És la paraula d'un delinqüent contra la del President del Govern”. Clamava Alfonso Alonso en la Diputació Permanent, La paraula d'un digne triat pel poble contra la d'un mentider i lladre.. “un delinqüent” van ser les seues paraules exactes.

Un delinqüent” que va seguir rebent un sou monumental, encara quan no ho reconegueren. “Un delinqüent” que, a més, quan era un alt “funcionari” (Sr. Floriano dixit) del PP, sembla que va pastar una fortuna monumental a Suïssa de procedència, fins avui, desconeguda.

Luis, sé fuerte”, “siempre estaré a tu lado”. Es va fer quant va ser possible per a evitar el seu processament, per a evitar l'encausament de Rosalía. Es pressionà al jutge Pedreira. Pobre home.

“És la paraula d'un delinqüent contra la del President del Govern”. Clamava Alfonso Alonso. Sí, es veritat, la paraula d'un “
un delinqüent”, del vostre “delinqüent”, del vostre protegit. “Nadie prodrá (sic) probar que no son inocentes”, va dir el Sr. Rajoy amb la seua llengua de drap.

Ja no, ja no es la seua paraula... És un cúmul d'indicis i proves sòlides.

No diuen la veritat i ho saben. És pur cinisme.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada