dilluns, 15 de juliol del 2013

El vòmit

Resulta insuportable. Aquest país s'ha convertit en una sénia, en un espectacle que gira i gira, i en cada gir ens mostra a mentiders professionals i “trileros” repetits fins al vòmit.

El nostres governants delinqüents o els nostres delinqüents governants, són de sessió contínua. Com en els cinemes de barri ens ofereixen velles pel·lícules, on tots parlen i menteixen massa. El que s'ha perpetrat des de certs cercles del poder és un assalt a la democràcia. Els nostres governants sabien des d'abans de començar que no estaven preparant-se per a accedir al govern, sinó per a assaltar la democràcia. Planeja sobre el país un totalitarisme controlat, implicant en l'invent a molta gent, que un delinqüent amb nòmina es redimeix i calla. Creuen en els diners i en el poder, creuen en la política com a estafa i no conceben una altra forma de governar. En comptes d'alçar la democràcia, han arruïnat la credibilitat democràtica per a molts anys. Són una màfia d'afeccionats i totes les seues culpes retornen. Ahir Filesa i González, avui Gürtel i Rajoy, demà els que estan sota el “tipex”?.

Ells diuen, els de la màfia, que tenen milions de vots i que poden governar així. Han decidit barrejar ambdues formes de governar, la mafiosa i la democràtica, i d'ací l'aldarull, l'embolic i la repetició. La repetició sobretot. Aqueixa sénia que gira i ens retorna el passat com a present ... 

Que mareig, aaaaaaaaaaaaahg

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada