dijous, 4 de juliol del 2013

"No us podeu imaginar el que suposa veure la plaça tan plena"


la plaça de la Mare de Déu abarrotada de gent
«No som herois. Mai ho haguérem sigut i ens haguera bastat un petit gest de la Generalitat, el cessament d'algun càrrec o el reconeixement d'alguna responsabilitat o la promesa d'alguna mesura de seguretat... Però ni es van atrevir a mirar-nos a la cara. Només menyspreu i oblit» (Beatriz Garrote presidenta de las victimas del accidente de metro-valencia)
 
També va acompanyar a les víctimes Honori Pascual, membre del Grup de Rectors dels Dissabtes, qui va exigir en la seua homilia en l'església de Sant Llorenç «no permetre que la tolla de la corrupció destrosse la democràcia» i va reclamar «moralitzar la política i l'economia en nom dels estudiants en barracons, els discapacitats sense recursos, les famílies desnonades, els immigrants del CIES i en nom de les víctimes de l'accident, evitable, del metre».

Honor a aquestes persones que han mantingut la seua dignitat, i també la de la societat valenciana, en peus davant l'oblit, i moltes vegades el menyspreu, dels nostres governants. No els deixem sols. Agost també té un dia 3.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada