dilluns, 22 de juliol del 2013

El cap de Bárcenas és Rajoy


Fa pudor al c/ Gènova, 13, de Madrid, seu el PP. Empesta a diners negre, a putrefacció ètica.

Diners negre en suficient quantitat per a blanquejar-ho tot. Diners negre irrastrejable, sense control. Diners negre, excrement, amb càrrec als nostres impostos. La negror d'eixos diners circula per tortuositats subterranies que desemboquen en Rajoy. Qui és el President del PP?... Qui és el màxim responsable, el cap, dels saquejadors?... Que no es faça l'ignorant?... Que no es faça l'ofès? El cap de Bárcenas és Rajoy.

Diuen que ells ja eren rics. Que gràcia!. Ara ho són molt més!. Recordeu a Esperanza Aguirre declarant que amb el seu sou no arribava a fi de mes. Pocavergonyes!.

Al més babau, a Bárcenas, ho van enxampar. Amb els seus comptes a Suïssa. Lliures d'impostos.

No oblidem que eixos diners són nostres. De totes les persones càndides que paguem a Hisenda a canvi d'unes prestacions que, aquests lladres, ara volen llevar: menys Educació, menys Sanitat, menys Serveis Socials, .... Només per a engreixar les seues butxaques.

- Però com els diners son negres, s'embrutarà els seus planxats vestits. No. No us preocupeu que para açò tenen a Montoro i les seues regulacions fiscals. Així podran llavar el seu negror per un mòdic preu. Lladres.

Hi hauria alguna cosa pitjor que la infàmia moral d'aquests delinqüents, que la ciutadania restarem emmordassada. Si vergonyosa és l'actitud del principal partit de l'oposició (clar, també té draps bruts que llavar) i timorata la dels sindicats, pitjor seria la nostra si no alçarem la cara per no veure.

Eixa pudor comença a semblar cadaverina.  
És la mort de la democràcia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada