dilluns, 15 de juliol del 2013

L'honor perdut del Sr. Rajoy

¡Joder, que no bajan!
Estem sense president, per molt que el seu nom isca en els “papers” (em referisc a la premsa escrita. Ja sé que ix en altres papers).

Rajoy ja no és president. La corrupció que sorgeix al seu voltant, la seua biografia d'errors, des d'els “hilitos de plastelina”, al “a mi no me presiona nadie”, la seua mala gestió “a mi no me gusta hacer esto” i alguna mala fe (recordar les promeses de la campanya electoral) li inhabiliten i desautoritzen la seua gestió.

Democràticament un president que menteix està mort (Nixon). Però, i un que menteix i s'amaga?. Pot ser que ací açò faça gràcia a alguns. Però dins de Rajoy viuen les seues mentides polítiques, financeres, electorals i viuen els seus silencis, els seus plasmes, les seues fugides pels garatges.

A aquest home desnortat i desaparegut, políticament perdut, solament li queda una cosa: l'honor. Haurà perdut l'honor el Sr. Rajoy? A Rajoy solament li queda l'honor de prendre la paraula i explicar tot el que ha passat en 20 anys en el Partit Popular i després agafar les seus coses i cap a Santa Pola a tancar-se en el seu Registre de la Propietat.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada