dimarts, 22 d’octubre del 2013

El poble que no aprèn dels seus errors, els repeteix.

He de reconèixer que tinc un lamentable vici. Reconèixer-ho públicament és l'única manera d'exorcitzar-ho. M'agrada llegir, no gaire, però m'agrada. Alhora, sóc un “drapaire”, m'agrada guardar coses, sobretot si són papers i si, a més, estan escrits.

Doncs bé, aquest cap de setmana he trobat, cercant el raspall de dents, la ponència política d'un gran partit (per la grandària de la seua representació). He quedat perplex.

La ponència comença assegurant que «la irritació és la nota que millor defineix la situació ... La seua intensitat i extensió a tots els sectors de la societat impossibilita la normalitat democràtica».

Continua: «Prepotència, abús, mentides, falsedats, corrupció com a sistema, alteració de l'esperit constitucional, ocupació de totes les institucions, assetjament als jutges, inestabilitat, ...». Aquest és el demolidor balanç que realitza de l'acció de govern. Un balanç que divideix en dues parts: una primera etapa «caracteritzada per la prepotència, l'abús i la corrupció» i una segona protagonitzada «per mentides i falsedats» destinades a tapar els escàndols de corrupció.

Estava llegint la ponència política elaborada pel PP en el XII Congrés!!!

Corria l'any 1994.

2 comentaris:

  1. Hi ha gent a la qual tot li val per a no perdre el poder. Són capaços de qualsevol cosa, fins i tot de enfonsar un país amb tal de no perdre ni un sols dels seus privilegis. El problema és que no ens adonem.

    ResponElimina