dimarts, 22 d’octubre del 2013

El "Salvapatries": José Luis Feito.


no oblideu cap nom, caldrà fer memòria
L'Instituto de Estudios Económicos (IEE) ha proposat elevar l'edat de jubilació als 70 anys. Planteja a més establir un mínim de 40 anys cotitzats per a cobrar el 100% de la pensió i de 20 anys per a rebre el 50%. Retallar la prestació per desocupació inicial a canvi d'allargar el període de cobrament per desocupació de llarga durada se sumisca a les seues propostes per a reduir la despesa pública.

El IEE ha defensat la necessitat de reduir el deute públic per a evitar "nous episodis de crisis".
José Luis Feito (no oblideu cap nom, caldrà fer memòria), president de l'Institut, ha assenyalat que existeix un "marge significatiu" de reducció de despesa en l'ocupació pública. En relació amb el funcionariat proposa no cobrir les baixes de personal defensant que la reducció de plantilles aconseguiria corregir l'estructura de la despesa en l'Administració.

Aquest senyor, per dir alguna cosa, volia enviar als aturats a Lapònia. Deia en el programa radiofònic Herrera en l'ona: “Vaig estar una vegada, sí. Ja sap vostè que és el lloc de naixement de Papa Noel, segons la tradició. És un lloc molt bonic que té, per cert, té una sèrie de treballs intensos, de temporada i estan molt bé remunerats”.
Són com a rates que, arrossegades pel corrent de la crisi (estafa, diem nosaltres), sobreviuen perquè trauen el cap de l'aigua a força d'enfonsar, i ofegar, a la resta.

Per cert, també és el President de la patronal de les autopistes i demana que en les autovies es posen peatges, per què sinó ells no guanyen dinerets. Clar d'imposar un sistema fiscal progressiu, ni parlar, que ell és liberal i està en contra dels impostos. 
 
Eh! Que no és ximple. 
Però bé que ens tracta com a tals.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada