dissabte, 26 d’octubre del 2013

Els privilegiats vs els privilegis


Des de diversos cercles molt pròxims en poder (em referisc al vertader poder) es ve parlant des de fa temps que tenir un contracte de treball indefinit és un privilegi.

Posats a parlar de privilegis, l'únic que jo realment veig, és aquell del que disposen les grans empreses (el vertader poder), a saber, el de poder disposar, a colp de llei, d'autoritat laboral i policial, d'un exèrcit de persones aturades i precàries en situació de necessitat, i açò sense l'obligació de respectar els més elementals principis democràtics d'igualtat. Eixe és l'únic i fonamental privilegi: el de determinar la producció, la reproducció, les condicions de vida i de mort de la immensa majoria de les persones del planeta i açò sota l'aurèola ser «emprenedors», agosarats aventurers d'empresa que «creen ocupacions quan el mercat els destrueix».

Els privilegis dels que ara ens parlen no són tals, sinó que són l'origen, són la contrapartida que arrancarem les forces del treball organitzades per a assumir una relació laboral contraria precisament a la pròpia idea de democràcia.

Però, el vertader poder és sabedor de la submissió als seus dictats del que fan gala els partits amb opció de governar. Dictats que omplen les caixes B dels partits per a acabar ara d'una plomada amb els nostres drets.

Només de nosaltres depèn el que açò no succeïsca.
El temps es va acabant.


Dona una pas, el 30-O, a les 19h, a l'Ajuntament de Xirivella

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada