dilluns, 14 d’octubre del 2013

Poderoso caballero es Don Dinero (Francisco de Quevedo)




Solament que comparar les redaccions de  l'article 25:


Llei 7/1985, de 2 d'abril, reguladora de les Bases del Règim Local ( en vigor)
(...)
n) Participar en la programació de l'ensenyament i cooperar amb l'Administració educativa en la creació, construcció i sosteniment dels centres docents públics, intervenir en els seus òrgans de gestió i participar en la vigilància del compliment de l'escolaritat obligatòria.

En la reforma:

n) Participar en la vigilància del compliment de l'escolaritat obligatòria i cooperar amb les Administracions educatives corresponents en l'obtenció de solars necessaris per a la construcció de nous centres docents. La conservació, manteniment i vigilància dels edificis de titularitat local destinats a centres públics d'educació infantil, d'educació primària o d'educació especial.



Desapareixen: “Participar en la programació de l'ensenyament, i intervenir en els seus òrgans de gestió”

Apareix: “cooperar amb les Administracions educatives corresponents en l'obtenció de solars necessaris per a la construcció de nous centres docents.”

fixar-vos que en la Llei 7/85, la cooperació era amb l'Administració educativa i es referia a “centres docents públics”, en la reforma, solament apareix “obtenció de solars necessaris per a la construcció de nous centres docents.”

S'està estenent la cessió de sòl públic per a la construcció de centres privats (Endevineu que organització religiosa és la més beneficiada?).

"Madre, yo al oro me humillo,
él es mi amante y mi amado,
pues de puro enamorado

de continuo anda amarillo." Poderoso Caballero es Don Dinero
Francisco de Quevedo
Sou llests, Si senyor, sou molt llests!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada