dilluns, 28 d’octubre del 2013

Pel matí, a València. a les 19h abraça el teu Ajuntament.




Demà dia 30 Jornada de Lluita en l'Administració Local, en defensa del municipalisme i contra aquesta Reforma imposada.

A les 10:30h partiran tres columnes de manifestants, una des de Torres de Serrans encapçalada per CCOO-PV; una altra des d'Arquitecte Mora-Albereda encapçalada per UGT i una tercera des de Pantera Rosa encapçalada per CSIF.

Les tres confluiran a les 11h en la porta de l'ajuntament de València “Cap i Casal” del Pais Valencià trobant-se allí, la representació dels treballadors i treballadores de l'àmbit municipal amb Alcaldes i Alcaldesses, Regidors i Regidores en representació de les seues respectives ciutadanies.

Un breu parlament de responsables polítics tant del PSPV-PSOE, com de EUPV i de Compromís donarà pas a la manifestació que arribarà per C/Barques fins a la Delegació del Govern.

Sobre les 12h. Es durà a terme la concentració davant la Delegació del Govern, realitzant-se el lliurament dels escrits signats pels Secretaris Generals de FSC-CCOO-PV: Juan Cruz; FSP-UGT PV: Luis Lozano i CSI.F de la CV: Daniel Matoses, que encapçalen els pronunciaments de Juntes i Comitès d'empresa dels Ajuntaments de la Província de València que han arribat fins al moment. (En les Subdelegacions del Govern d'Alacant i Castelló es portarà a la mateixa hora sengles concentracions de lliurament del mateix escrit).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada