dimecres, 9 d’octubre del 2013

El sr. Montoro: la infàmia.

Sentint la ràdio m'assabente que en aquestes terres s'ha incrementat el nombre de rics. No solament açò, també augmenta el nombre de pobres i, el què és pitjor, augmenta la fondària de l'abisme que els separa. En els pobres estan els exclosos -la majoria- i els més exclosos: els que no tenen sostre, els captaires, els delinqüents per a sobreviure, els que mengen de la prostitució, i els més desgraciat immigrants. 

El número de millonarios en España aumenta un 13,2% a pesar de la crisis, según Credit Suisse

"El número de personas en España con un patrimonio valorado en al menos un millón de dólares (740.000 euros) ha experimentado entre mediados de 2012 y la primera mitad de 2013 un crecimiento del 13,2%, hasta un total de 402.000 personas, según refleja un estudio elaborado por Credit Suisse."
  
Com contrasta aquestes dades amb el MILIÓ més de persones en atur per al mateix període; amb la rebaixa de salaris; amb la reforma laboral; amb la destralada a les pensions; amb la rebaixa de pressupost per a ajuda de llibres i de beques i de taxes; amb la privatització de la sanitat; com a contrasta amb tantes coses que estan passant en aquestes terres.

I ara, novament el sr. Montoro, a qui en una nota anterior l'anomeram pallasso, per la qual cosa demanem perdó als pallassos, ens diu que ací s'han augmentat els salaris... i és que et dóna una mandra... que infinita mandra et dóna sentir parlar a aquests senyors. Quina estafa mental fer-los el brou gros parlant d'ells, encara que siga per a posar-los a caure d'un ruc. Quina tristesa, que amb immillorables expedients acadèmics, siguen tan rucs. Quina pena perdre un temps irrecuperable parlant d'ells, en comptes d'anar-nos al camp a veure com esgrogueeix la tardor. Què malament està tot. Amb la gent tan gentil d'aquest poble, que ix a passejar, o al futbol, o agafa als xiquets i es va a casa del sogre, amb l'amable que aquest poble, i les seues cultures, i el seu humor, i la seua alegria, i el seu art, i la seua MALALLETCONY, sí la seua MALALLETCONY, quan anem a traure a passejar la nostra MALALLETCONY... quan...

Doncs, aprofita, el 18 d'octubre a les 11:00 en la plaça de l'Ajuntament contra la reforma de l'Administració Local i el 24 vaga d'ensenyament i manifestació a les 12:00 a Xirivella i a les 18:00 a València. Oportunitats tenim, no les deixem passar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada