dimarts, 15 d’octubre del 2013

Anem a explicar mentides

No és veritat que siga necessari retallar els serveis en les administracions locals per la Llei d’estabilitat pressupostària.

Les entitats locals són les administracions amb menor dèficit, -0.20%, enfront del -1.73% de les comunitats autònomes i del -6.98% de l’Administració central, (dades del Ministeri d'Hisenda i Administracions Públiques) que s’incrementaria un 3.25% amb les ajudes a la banca (vaja ESTAFA).

Aquest Projecte de llei és contrari a allò disposat en la Carta europea de l’autonomia local, que defineix “l'Autonomia local com el dret i la capacitat efectiva de les entitats locals d’ordenar i gestionar una part important dels afers públics”.


Aquesta Carta europea, ratificada per Espanya, també és vulnerada en el seu art. 4, Abast de l'Autonomia local: “l’exercici de les competències públiques ha de incumbir, de manera general, preferentment a les autoritats més properes als ciutadans”.

Participeu en la defensa dels drets de ciutadania en les administracions locals per detenir la nova retallada de serveis públics que aquesta reforma comporta. 

Aquest govern li ha agafat gust a açò de mentir 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada