dimecres, 9 d’octubre del 2013

La sang ens esguita.

Resulta atroç que seguim assassinant dones i que no reaccionem. Resulta atroç que els dirigents d'aquest país no prenguen cartes en l'assumpte. Resulta atroç que s'utilitzen paraules i paraules, algunes boniques, quan hi ha motius per a eixir al carrer a degollament.
Alguna cosa haurem de fer, no podem seguir tenint a la dona usada, subhastada, prostituïda, sotmesa, empobrida i criminalitzada.
Alguna cosa hauran de fer les dones, però sobretot alguna cosa haurem de fer els homes, si de debò ens horroritza aquesta situació, o haurem de reconèixer la nostra complicitat.
Demà seran portada de tots els diaris els torsos nus de les dones de FEMEN. Qui recordarà el cos lacerat per un ganivet de cuina de la dona de Paiporta?. Quatre línies en les notícies i el conegut "telèfon d'atenció al maltractament que no deixa rastre en la factura." 

Res de res i merda.

2 comentaris:

  1. I amb la reforma de l'Administració Local pretenen eliminar les polítiques d'igualtat i assistència a les víctimes de la violència masclista. Clar, pensen que si són víctimes ja estan mortes i no necessiten res. I el xiquet de 12 anys, què? Canalles.
    Més raons per a acudir el 18 d'octubre a les 11:00, a la pl. de l'Ajuntament. Protesta contra la reforma de l'Administració Local

    ResponElimina
  2. Vergonya. Vergonya hauriem de tindre sentir-nos humans. Estic horroritzada de les coses que cada dia apareixen en les notícies i la facilitat per oblidar-nos d'elles. I es que són tantes i tantes les notícies de maldats, que caldria preguntar-nos ¿que està passant? Es la deshumanització del génere humà. Xiquetes mortes pels seus pares. Dones mortes per les seues parelles. Xiquets i xiquetes maltratades, venudes, prostituides. Tracte inhumà en presons creades per persones del mateix génere. Quin és el futur que deixaren als nostres fills?

    ResponElimina