dissabte, 5 d’octubre del 2013

Defensem els serveis públics municipals, són nostres!!

La Reforma de l'Administració Local elimina les polítiques d'igualtat i l'assistència a dones de víctimes de violència de gènere, amb ella queda sense efecte l'art. 28 de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, Reguladora de les Bases del Règim Local, que habilitava als ajuntaments a prestar entre altres serveis, el de promoció de la dona. Esta reforma impedix que els ajuntaments mantinguen els serveis d'atenció a les dones.

HO REPETIM: La reforma consisteix únicament en mutilar i suprimir serveis públics, el que denota la poca vergonya que té el president i el seu equip de govern.


La reforma de la Administración local amenaza los servicios sociales





la reforma de l’Administració Local i pèrdua de drets i llocs de treball

2 comentaris:

  1. El dia 18 d'octubre, a les 10:30 en la passarel·la de l'av. del Cid. Recolzem la marxa contra la reforma de l'Administració Local. Si no pots estar a les 10:30, a les 11:00 en la plaça de l'Ajuntament de Xirivella.

    Som la cançó que mai s'acaba
    som el combat contra l'oblit
    som la paraula silenciada
    son la revolta en un sol crit

    ResponElimina
  2. Ho tenim cru al País Valencià si els serveis socials passen a la Generalitat. Ja se sap, som els prescindibles. Fins que ompliguem els carrers i els tirem a gorrades. I ull amb els que vingueu, a veure el que feu, que a alguns ja us coneixem i no ens fiem un pèl.

    ResponElimina