dijous, 17 d’octubre del 2013

#ReformaLocal Carta oberta a "la Marxa"

#ccoopv
FELICITATS!!! Felicitats i gràcies. No sabeu com us agraïm el vostre esforç, la vostra perseverança en aquesta lluita. Esteu donant un exemple de ciutadania.  

Ni resignació ni deseperança. La lluita, la lluita a pit descobert, donant la cara, prenent el carrer, ha de ser vector en aquest procés de desenmascarament dels idólatres del benefici personal i dels seus projectes de mercantilització d'allò públic, siga la sanitat, l'educació i, ara, l'administració local. Prendre el carrer resulta imprescindible.

Descobrir que la “crisi” realment és una “estafa”, és la clau de la rebel·lió. I perquè aquesta rebel·lió triomfe és necessari encaminar les reivindicacions particulars cap a un front comú. Hem de construir una xarxa de “muralles populars” alçades veu a veu, lletra a lletra, cos a cos, poble a poble, per recuperar els nostres drets i conquistar el futur que se'ns vol arrabassar. Una xarxa teixida a força de compromisos personals i col·lectius, tan àmplia com a desobedient, tan dolça com a contundent, en la qual compartirem dolors i, ai! No ho dubteu, alegries.

El 18 d'octubre us esperem a Xirivella.
Acabar recordant a Gabriel Celeya, tan ben cantat pel valencià Paco Ibáñez, i el seu "Espanya en marxa", quan diu:

¡A la calle! que ya es hora
de pasearnos a cuerpo
y mostrar que, pues vivimos, anunciamos algo nuevo.
¡A la calle! compañeras ¡A la calle! Compañeros.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada