dimarts, 18 de febrer del 2014

Solidaritat amb el "CIUTAT DE CREMONA"

la Consellera d'Educació Català (quina ironia)
La barbàrie de la Conselleria d'educació i dels seus sequaços està generant que els usuaris, pares i mares, alumnat i personal docent faça pinya contra la decisió de la senyora Català (quina ironia, aquesta dona que demana disculpes per parlar en valencià i mira tu quin cognom!) Aquesta, emparant-se en argumentacions sense trellat, està decidida de tancar el col·legi public “Ciutat de Cremona”, Alaquàs. El que aquesta senyora no sap és que ha pegat en pedra. Una lleugera mirada a l'ambient de treball i l'activitat desenvolupada pels protagonistes d'aquesta història, és suficient per a endevinar quantes ganes han posat en la lluita per defensar els seus drets, els dels seus fills i filles, els dels que hi treballen, els drets del veïnat. Perquè la desaparició, el tancament d'una escola, és un problema que afecta tota la població, no solament a qui fa ús d'ella. I és per açò què, aquesta senyora, s'empenedirà si no rectifica. La població afectada ho recordarà quan calga i aleshores ho plorarà.

Avui han decidit tancar-se de manera indefinida a les instal·lacions del col·legi. Avui, que ja ha estat publicada la cruenta decisió. Meditada, discutida i programada, la resposta no s'ha fet d'esperar! Feia goig de veure'ls.

Certament, han encetat un llarg viatge que no estarà exempt de perills, amb alguna rata claveguera se l'hauran de veure, però ben segur que el port on atraquen els acollirà de bon grat.
Des d'aquestes notes volem fer-los arribar tot el nostre suport i solidaritat a aquest grup de persones intrèpides, que no han dubtat ni un sol instant en defensar els seus drets de l'única manera que ens deixen, de l'única manera que entenen, lluitant.

No deixes d'estendre-ho, difon que la consellera Català vol tancar-los el col·legi.

Ànim i molta força.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada