diumenge, 23 de febrer del 2014

Iberdrola, si se'n volen anar que se'n vagen

Iberdrola responde a la reforma eléctrica llevándose la inversión de España

Iberdrola se lleva la inversión de España por culpa de la reforma energética

Iberdrola carga contra la reforma regulatoria de Soria 
Mientras que corta la luz a los consumidores con tan sólo 1 euro de deuda y declara unas ganancias de 2.571 millones de euros en 2013, Iberdrola amenaza con irse a Mexico o Brasil.
Aquest és el sistema econòmic i polític en què vivim, açò és capitalisme en essència. Llibertat total per als diners, llibertat total per als seus posseïdors, que passegen la seua cobdícia i avarícia sense pudor algun. Per contra, per a la gent que viu del seu honrat treball, retallades i emprobriment generalitzat

És cert que aquest govern (que no deixa de ser el representant del poder econòmic) és més maldestre que una clau trencada, que van publicar en el BOE una Llei de reforma del sistema elèctric, per a l'endemà passat, mitjançant un Decret (açò ja ho coneixem bé els empleats públics) tornar a canviar el que s'ha dit dos dies abans.

Si es volen anar que es vagen, és cosa seua, però des de la secció sindical de CCOO-PV de l'Ajuntament de Xirivella, li demanaríem al govern que retornen tots els beneficis (privilegis) fiscals dels quals han gaudit.
Diuen que es van a Mexico o Brasil per què allí hi ha major seguretat jurídica.
Què pensaran les dones de Ciutat Juárez, els periodistes independents, les mares els fills de les quals apareixen escapçats, les treballadores de les maquilas... major seguretat jurídica en Mexico!!!...Què diran els habitants de les faveles, els indígenes de la selva amazònica expulsats dels seus territoris pels cercadors d'or, fustes nobles... major seguretat en Brasil!!!

Només pensen en ells, quanta superba, quanta avarícia... i el govern, aquest i els anteriors, als seus peus... i la ciutadania pagant els seus desvaris

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada