dimecres, 26 de febrer del 2014

La urgència de fer política


#política via @ccoopv

Dia 27 de febrer, a les 19.00h, a la sala d’actes de CCOO PV (plaça Nàpols i Sicília, 5, València)La Fundació d’Estudis i Iniciatives Socials i Laborals de CCOO PV (FEIS) organitza el cicle ‘La urgència de fer política’, amb motiu del seu 25 aniversari. En esta segona sessió, la convidada és l’advocada Cristina Almeida, que intervindrà en la conferència titulada ‘La necessitat d’una comissió de la veritat sobre la repressió franquista’. Cicle de conferències organitzades per la Fundació d'Estudis i Iniciatives Sociolaborals de CCOO PV

Este dijous, dia 27, tindrà lloc la segona sessió del cicle de conferències ‘La urgència de fer política’. Un programa que FEIS ha preparat per reivindicar la necessitat de la política i de l'ètica davant del totalitarisme econòmic i la globalització financera. La conferència de Cristina Almeida començarà a les 19.00h, a la sala d’actes de CCOO PV (plaça Nàpols i Sicília, 5, València). El format previst combina la conferència oberta amb el seminari, ja que es reserva un

primer torn d'intervencions de persones que presenten les seues aportacions i comentaris al tema exposat, al qual seguirà un col·loqui entre el públic assistent.
La conferència de Cristina Almeida començarà a les 19.00h, a la sala d’actes de CCOO PV (plaça Nàpols i Sicília, 5, València). El format previst combina la conferència oberta amb el seminari, ja que es reserva un primer torn d'intervencions de persones que presenten les seues aportacions i comentaris al tema exposat, al qual seguirà un col·loqui entre el públic assistent.
Cristina Almeida va nàixer a Badajoz en l’any 1944. Advocada en exercici, va obrir el seu primer despatx professional l’any 1967, dedicant-se a la defensa dels treballadors i de les treballadores, presoners i presoneres polítics i polítiques del franquisme. En l’any 1979 va ser regidora de l’Ajuntament de Madrid pel Partit Comunista. L’any 1986 va participar en la fundació del partit de Nova Esquerra. Diputada al Congrés dels Diputats en les eleccions de 1989 i 1996. Ha sigut vicepresidenta de l’Associació Pro Drets Humans d’Espanya. Almeida ha estat dedicada especialment a la defensa i promoció dels drets i la igualtat de la dona, i ha participat en gran nombre d’iniciatives nacionals i internacionals en esta matèria. El seu coneixement professional l’ha posat al servei de la transformació de la justícia, de la societat i de les relacions d’igualtat i llibertat entre homes i dones. Almeida ha sigut guardonada amb l’Orde de Sant Raimon de Penyafort, atorgada pel Ministeri de Justícia, pels seus mèrits en la justícia.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada