dilluns, 10 de febrer del 2014

Beteta i la mamella de l'Estat

Una mica més d'un mes ha tardat el Sr. Antonio Germán Beteta Barreda a adonar-se que quan hi ha dos festius que cauen en dissabte cal “reconèixer” dos dies de permís addicional, retribuït. Doncs bé, en la resolució de 28/12/2013 va reconèixer un, i ara un mes després ha de reconèixer l'altre.

Quant van a tardar a reconèixer que la paga de desembre de 2012, és nostra i l'han de retornar completa i amb els interessos corresponents? Segur que prompte... ja s'acosten les eleccions

Antonio Germán Beteta Barreda
Secretari d'Estat d'Administració Pública
Aquest Sr. que amenaçava amb que els funcionaris s'havien d'oblidar del “cafelito" i de llegir el "períodico” porta una llarga vida vivint de la mamella de l'estat, mira que currículum:

Va nàixer a Madrid en 1955. Llicenciat en Dret per la Universitat de Deusto. No coneguem cap tipus d'experiencia laboral, pero promte es va ficar en política i... fins avui.
1983 va ser triat diputat d'Aliança Popular en l'Assemblea de Madrid, càrrec que va revalidar en successives convocatòries electorals de 1987, 1991, 1995 i 1999. En 1995, amb la arribada del PP al poder en la Comunitat de Madrid, va ser nomenat conseller d'Hisenda, fins a la seua dimissió en 2000 en ser nomenat Secretari General de Política Fiscal, Territorial i Comunitària del Ministeri d'Hisenda.
En 2003, va ser inclòs de nou en les llistes a l'Assemblea de Madrid, sent triat en les eleccions de maig i octubre d'aqueix any. Durant la crisi institucional en l'Assemblea de Madrid durant l'estiu de 2003, va ser portaveu del PP en la comissió d'investigació. Amb l'arribada al poder d'Esperanza Aguirre, va exercir el lloc de portaveu del PP en la càmera regional, i després de les eleccions de 2007, va ser ratificat en el càrrec. Al juny de 2008, va ser nomenat conseller d'Economia i Hisenda de la Comunitat de Madrid, càrrec que va exercir fins a 2011 quan va ser nomenat conseller de Transports i Infraestructures.
El 23 de desembre de 2011 és nomenat pel Consell de Ministres Secretari d'Estat d'Administració Pública en el Ministeri d'Hisenda i Administracions Públiques.

30 anys de lucrativa “carrera” empalmant alts càrrecs, a voltes simultanis. Tots a dit. Sense oposicions... Quants “cafecitos” i “períodicos” haurà llegit?..

"Lo lladre es pensa que tots roben"

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada