dimecres, 13 de novembre del 2013

Utilitza la teua força contra les polítiques de retallades: no deixes que t’arrabassen els teus drets

CCOO PV convoca manifestacions a València, Alacant i Castelló contra les polítiques d’austeritat imposades per la UE i protegides pels governs central i valencià. Hi ha alternatives a aquestes mesures, que, lluny de millorar la situació de la ciutadania només han generat més desigualtat i pobresa. 

23N: Defensa els teus drets i el que és públic.
Es baixen els salaris, augmenten les persones que viuen sota el llindar de la pobresa, es desmantella l’estat de benestar… Aquestes situacions no es produeixen per casualitat, sinó que són la conseqüència directa de les polítiques que ens estan aplicant i sobre les quals encara es vol aprofundir més. Per aquesta raó, i per reclamar unes polítiques alternatives, la Confederació Europea de Sindicats ha convocat manifestacions a tot Europa. Al País Valencià tindran lloc el dissabte 23 de novembre a València, Alacant i Castelló.

Dirigents polítics i empresarials proclamen que l’austeritat comença a donar els seus fruits, mentre que la ciutadania no percep cap millora. Projectes com la reforma de l’Administració local, que retallarà els serveis públics més pròxims a la ciutadania; la reforma de les pensions, que empobrirà encara més una part molt important de la població i el sosteniment econòmic de moltes famílies; o decisions com el tancament de RTVV, amb el menyscabament del dret a la informació i la pèrdua d’un servei públic en la nostra llengua, són només alguns exemples de les pròximes mesures que aplicaran tant el Govern de l’Estat  com el Govern valencià.

En les manifestacions reclamarem un pla d’estímul econòmic europeu, una reindustrialització per a crear ocupació de qualitat i una reforma fiscal que genere els recursos necessaris per a l’economia i l’estat social.

CCOO PV anima a tota la ciutadania a participar en les manifestacions del dia 23. Necessitem la teua força per defensar els teus drets i el que és públic. 
 
- València. 18.00h. Començarà a la plaça Sant Agustí, després seguirà per Sant Vicent, Periodista Azzati, plaça de l’Ajuntament, Barques, Pintor Sorolla, plaça d’Alfons el Magnànim, Palau de Justícia, plaça Porta de la Mar, Navarro Reverter, i finalitzarà a la plaça Amèrica.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada