divendres, 1 de novembre del 2013

De què parla aquest senyor? A qui parla aquest senyor? En quin país viu?

 Guindos: «En España estamos perdiendo el miedo a perder el empleo»

Mentre que la desocupació no deixa de créixer. Quan cobrar l'atur o una pensió és cada vegada més difícil. Quan milers de joves han de triar entre emigrar o conformar-se amb una precarietat sense límit de temps. Quan a les persones majors de 50 anys sense treball solament els queda “els dilluns al sol”.

Por a perdre l'ocupació? Quan parlar d'ocupació és parlar de xifres i percentatges escandalosos. Quan els cotitzants a la Seguretat Social van disminuint mes a mes. Quan 6 milions de persones es troben sense treball. Quan són més d'1.800.000 les llars en els quals cap dels seus membres treballa. Quan més dos milions de persones ja han esgotat la prestació de desocupació i se'ls ha deixat fora de qualsevol tipus d'ajuda.
De què parla aquest senyor?
A qui parla aquest senyor?
En quin país viu?

2 comentaris:

  1. Aquest senyor, tan formal, amb un expedient acadèmic brillant, fou membre del Consell Assessor de Lehman Brothers(*) i Director en Espanya y Portugal fina a la seua fallida en 2008. Ens espera a nosaltres el mateix futur?...

    (*)Lehman Brothers (companyia global de serveis financers dels Estats Units) havia resistit una guerra civil, la crisi bancària del 1907, molt semblant a l'actual, també va sobreviure a la crisi econòmica als Estats Units coneguda com el Crack de 1929, a escàndols en el trading de bons, a col·lapses a Hedge Funds, però no va superar tindre com a director a aquest senyor en la crisi subprime de 2008; amb un passiu de 613.000 milions de dòlars ha estat, fins ara, la major fallida de la història... quin yuyu!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Segurament que aquest senyor no tindrà problemes de treball, ni ell ni ningun dels seus paisans, amics, familiars i altres persones al seu voltant. Ja es preocuparà de recolocar-los en bones empreses agraides. Sinvengüences.....

      Elimina