dissabte, 23 de novembre del 2013

La dependència: una de les majors i més silenciades ignomínies

Carmelo Alventosa Calatayud, viu a Canals i els seus pares denuncien com les retallades en dependència els han anat minvant, cada vegada més, des de fa tres anys els suports, mai massa generosos, de la Generalitat Valenciana. Entre altres problemes ara la família ha de pagar el 40% de les constants despeses farmacològiques del xiquet i fer-se càrrec dels tres o quatre viatges que cada any ha de fer a l'hospital de la Pau de Madrid, a més, clar, de les enormes despeses que comporta una malaltia d'eixes característiques.

La família de Carmelo no està sola, per desgràcia, en l'abandó de les administracions. Són milers i milers les persones depenents i les seues famílies que van creure que la Llei de Dependència els anava a garantir una vida una mica millor i que s'estan veient obligades a suportar situacions duríssimes davant la total indiferència dels nostres governants.

Segons els experts la Llei de dependència va nàixer amb grans problemes pressupostaris, però, encara així, semblava un pas cap a una societat realment decent i cap a un estat autènticament solidari, cosa a la que tantes persones aspirem. El seu desmantellament en aquests últims anys suposa una de les majors i més silenciades ignomínies d'aquest desgraciat país que ja fa vergonya per massa coses, entre altres, per que els qui decideixen deixar sense ajudes a una família en eixes condicions no es retallen gens ni mica els seus propis privilegis.

Llig la noticia a Levante EMV 18/11/2013

Gallardón anuncia que no será legal matar un feto con minusvalía o malformación

Així anuncia InfoCatólica la resposta del ministre de Justícia en una entrevista en “La Razón”, després si t'he vist no m'acorde .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada