dimarts, 25 de març del 2014

Parlem de la violència i van...

A qui li va sorprendre el que va passar el dissabte al final de la manifestació? Després de quatre hores en les quals milers de persones es manifesten de forma pacífica, sorgixen els disturbis… a temps per a entrar en els telenotícies. Mai es va veure violència major, diu la delegada del govern. Pot ser, fins i tot, cert, no seria rar -motius sobren-, tampoc aclarix qui la va provocar; el pitjor és el cúmul de dubtes que ens assalten. 

És que a este govern i tots els seus adlàters ja no els creiem. El de sempre. Des del moment en què la Delegació del Govern va anunciar un desplegament policial poques vegades vist, i va alertar de la presència de violents, es va engegar l'habitual profecia d'autocompliment. Que per descomptat es va complir. I una vegada més, avui la delegada i els seus afins poden repetir el de “ja ho vam dir”.

Dos articles interessants:



2 comentaris:

  1. Intenten convertir un conflicte social en un conflicte d'ordre públic.

    ResponElimina
  2. No teniu la sensació que el PP necessita tindre morts damunt de la taula (que pensament més fort). Necessità a ETA, per això no dóna cap pas endavant. Necessità una guerra. Necessità trobar l'"autor intel·lectual". Ara necessita morts en la taula i els busca en la immigració i en els moviments socials.

    Este pensament en rebolica els budells, però que vaig a fer-li, bé al meu cap sense que jo vulga, no puc dominar-lo

    ResponElimina