dimecres, 19 de març del 2014

Assassinades a mans del terrorisme masclista

Les alarmants xifres continuen
Gener de 2014, passarà a la història com el mes més tràgic per a la violència masclista en els últims 10 anys. En tan sol quatre setmanes, nou dones han perdut la vida, víctimes de la violència de masclista. Des de gener del 2006 no es produïa un mes tan mortal per a les dones.
A 18 de març 2014, les alarmants xifres continuen i són ja 20 les dones assassinades, i cal sumar tres casos que estan sent investigats per la policia i dels quals segurament no tornarem a saber.
A este augment del nombre de dones víctimes mortals per violència cal afegir les víctimes indirectes: tres persones assassinades entre les quals es troba una xiqueta de vuit anys, a més de tretze menors que han perdut a la seua mare.
La secció sindical de CCOO-PV de l'Ajuntament de Xirivella denuncia la violència que s'exercís contra les dones i exigix el complet desenvolupament de la Llei de Mesures de Protecció Integral contra la Violència de Gènere, de 28 de desembre de 2004, i denuncia les perilloses retallades que està aplicant el Govern del PP en esta matèria en totes les administracions.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada