divendres, 21 de març del 2014

Ja està bé!...Acabem amb açò!

Seguixen les reformes. Ara la fiscal, i no oblideu que a principis de març els capitostos del FMI (capitosta, en este cas), BM, l'OCDE i grans empresaris (ací, sí, tots són homes), van ordenar a Rajoy retallar salaris i augmentar la precarietat.

Altra vegada ens volen fer pagar més! Encara que estem en precampanya de les europees i ens anuncien que estem entrant en el paradís amb dades positives. Ja ens diuen que per a, justament, la meitat de maig ens retornaran el que hem pagat de més en el rebut de la llum però, no oblidem que eixos diners ens els retornaran al juny. Que van a modificar l'estadística de l'EPA... Hi haurà algú que caiga en eixe parany?

Però anem a la reforma fiscal (que ara està de moda), sentirem, dia rere dia, que ens abaixen els impostos,... per al 2016 però, no caiguem en l'engany, les seues idees estan clares: que siguem la ciutadania els que paguem impostos, mentre se'ls perdonen a les grans empreses, que no es castigue als qui utilitzen els paradisos fiscals i no s'actue contra el frau fiscal.

En l'època de fort creixement (catorze anys seguits) abans de l'inici de la crisi (no l'oblideu, l'ESTAFA) de 2007, van decidir rebaixar els impostos, també, als més rics (xe, quina casualitat).

Ara el govern del PP, seguint els consells de l'elit empresarial, elevarà la pressió fiscal a costa de la gent treballadora i per la via de l'IVA, que perjudica, en tots els seus aspectes, a les rendes del treball.
  • La progressivitat i la justícia fiscal comencen perquè pague més qui més té.
  • Les rendes del capital paguen entre «zero i res».
Tots els anys, d'altra banda, veiem que les rendes del capital tributen menys que les de la gent que treballem; no obstant açò, els nostres governants, els d'ara i els anteriors, miren a una altra banda.
No actuen, perquè no volen importunar al poder, perquè són els seus representants, no els nostres, ens ho demostren dia a dia.
NO HO OBLIDEM.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada