diumenge, 5 de gener del 2014

La manca de vergonya

Com es nota que 2014 és un any electoral! Amb les eleccions europees a cinc mesos vista els focs d'artifici estadístic, el maquillatge de xifres i la manca de vergonya aconsegueix cotes inimaginables, però certes.

La caiguda de l'atur retrata el «millor desembre de la història», diuen, «és una gran dada que anticipa la recuperació», declaracions amb les quals els baladrers del Govern de Madrid trauen pit i
presumeixen que quasi, i sense que la gent ens adonem, ja s'està deixant arrere el pitjor de la crisi (recordeu, l'estafa!).

Però, tal com m'assenyalava una companya el mateix divendres, la ciutadania percebem la realitat més enllà dels seus paranys, i de la seua obscenitat i de la irresponsabilitat dels tramposos.
La complacència del Sr. Rajoy i els seus adlateres sobre la suposada creació d'ocupació al desembre, sona a riure de hiena(*) (ja venim comentant des de fa temps açò dels seus riures. Riures de hiena. Sols cal recordar el riure de Montoro, el riure nervios de la Fabra en el seu famós "que se jodan", etc)

En fer-nos una passejada per les xifres que ofereix el DOCUMENT OFICIAL emès per la Seguretat Social i que podeu consultar prement en l'enllaç, les conclusions pot ser que siguen unes altres que les que trauen els nostres pròcers. 

Especial interès, per la seua claredat, la pàgina 14, en ella podem comprovar que el total de persones afiliades a la Seguretat Social amb què comencem el mes de desembre era de 16.343.754, mentre que acabem amb 16.258.042 persones afiliades (açò és bo!?), ara sí, la mitjana del mes és de 16.357.640, tal vegada, per açò, ens donen aquesta dada i no l'altra. Clar, que veus la gràfica de la mateixa pàgina i ja et queda tot clar, on comencem i on acabem el mes i l'ensulsiada de l'afiliacions que es produeix a partir del dia 19 de desembre. 
Per no parlar de la qualitat dels contractes que s'han realitzat. Aquí mateix, en aquest Ajuntament, s'han realitzat ONCE (11) CONTRACTACIONS de 6 hores a la setmana, durant 3 mesos.

MORIR-SE DE FAM PER NO TENIR TREBALL ÉS TRIST, PERÒ FER-HO TENINT-NE...    ÉS L'ESCLAVITUD 

VINGA, PER A COMENÇAR EL 2014 CONTENT!!!

(*) Hiena. Animal que s'alimenta de carronya, fa una pudor fatal, camina amb el maluc per terra, traspua un líquid repugnant i emet un udol estrident que és qualificat com el riure de l'infortunat cànid. (que ens perdonen les hienes per comparar-les amb tals animals)
Torneu a consultar la nota "Atur, mentides i contractes de misèria" que publiquem l'11/12/2013, en aquesta mateix blog, us servirà per a arredonir les idees i fer un record a la família de més d'un mandatari

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada