diumenge, 12 de gener del 2014

Donem suport als qui resisteixen

 
Les treballadores i treballadors de la bugaderia hospitalària de Madrid es troben en vaga indefinida des del 6 de desembre.

Des del mes de desembre l'empresa privada FLISA es va fer càrrec de la gestió de la Bugaderia, gràcies a la privatització realitzada pel govern de la comunitat de Madrid.
Un gran negoci: eliminació del conveni laboral per a implementar una rebaixa de més del 40% del salari. 


L'empresa FLISA és propietat de la Fundació ONCE. La hipocresia no pot ser major. Els que es presenten amb campanyes per a la prestació social s'omplen de diners a costa de la sobrexplotació i els baixos salaris de les famílies treballadores.

La privatització de la Bugaderia és part del pla de privatització de la salut pública implementat pel govern de Madrid, que ve enfrontant una dura i estesa resistència per part de tota la comunitat de la sanitat, en defensa de la sanitat pública.

La situació de moltes treballadores és desesperada, sent sustentacions de la llar, no poden acceptar aquesta important pèrdua salarial. A més la privatització va a significar una pèrdua de la qualitat del servei, ja que només els interessen els seus guanys. 

És necessari envoltar de solidaritat el conflicte. També difondre la caixa de resistència, necessària perquè les famílies obreres seguisquen la lluita i que la fam no les obligue a fer fallida per fam i cansament.

Donem tot el nostre suport a les bugaderes en lluita i plantegem que avui més que mai és necessari coordinar totes les lluites en curs, contra la Reforma Laboral del Partit Popular i els plans d'acomiadaments de la patronal.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada