divendres, 9 de maig del 2014

Qui comprarà a eixes xiquetes? Qui abusara d'elles? Qui les explotarà?


Quants correus, quantes peticions signades!. Hi ha notícies que produïxen horror. Hi ha notícies que van més enllà de les idees que cada persona posseïsca. Però que este grup “armat” afegisca, a l'horror de la seua acció, l'amenaça de vendre a les xiquetes com a esclaves o per a la prostitució, produïx nàusees.

Qui comprarà a eixes xiquetes? Qui abusara d'elles? Qui les explotarà?
Ho sent, però no puc deixar de pensar en senyors amb targeta de crèdit expedida en països europeus. Ho sent, no puc deixar de pensar en nostres les robes, sabates i objectes, que comprats en tendes de les nostres ciutats, són teixides o muntats per xiquets o xiquetes als qui se'ls roba la seua infància per a esclavitzar-los en el nostre benefici.

Esta vegada han sigut xiquetes, casualitat?
No, sabem que no és casualitat. La dona ací, a Àfrica, a Àsia, a Amèrica o Oceania seguix sent víctima del masclisme violent. Amb diferent grau, sí. Però sempre la dona. La dona, qui patix les vexacions, els maltractaments, la violència: des de les desaparicions de ciutat Juàrez, a les ablacions de l'Àfrica subsahariana; des de la prostitució forçada de les nostres carreteres a les ínfules místiques del nostre ministre Gallardón.

Quanta misèria engendrem.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada