divendres, 23 de maig del 2014

Érase una vez


Érase una vez
Érase una vez
un lobito bueno
al que maltrataban
todos los corderos.

Y había también
un príncipe malo,
una bruja hermosa
y un pirata honrado.
Todas estas cosas
había una vez.
Cuando yo soñaba
un mundo al revés.
José Agustín Goytisolo
Dos treballadors, Serafin y Carlos (un afiliat a CIG i un altre a la UGT) condemnats a tres anys de presó per impedir a diversos camioners exercir el seu dret al treball durant una vaga del sector.

L'únic condemnat del cas Gürtel, el jutge Garzón que ha sigut expulsat de la judicatura.

En el cas de Bankia, Miguel Blesa ha aconseguit que sancionaren a un jutge, tal vegada estrafolari, però no estafador, al menys, de moment.

Quan Cristiano Ronaldo, a Bilbao, és expulsat per agredir a un jugador i insultar a l'àrbitre, al primer que sancionen és a l'àrbitre. Vinga! Un mes sense arbitrar... 

Quan el president de la CEOE demana, sense cap rubor, a la gent treballadora que compartisquen els seus contractes de treball amb els seus fills i no diu res de la brutal pèrdua de drets de la classe treballadora, de l'aterridora xifra de persones sense treball, de la milionària xifra de les llars en què no es percep cap ingrés i, sobretot, res diu dels ENORMES BENEFICIS DELS GRANS EMPRESARIS, no obstant açò, Serafín y Carlos són CULPABLES I mereixen presó. VERGONYA, VERGONYA.

En esta guerra de rapinya que estem patint, som les víctimes col·laterals, que ja sabeu, sempre són innocents però molt més nombroses.
 Érase una vez...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada