dijous, 1 de maig del 2014

Els Vampirs


La presidenta del Círculo de Empresarios dice que los subsidios de paro "parasitan" a los que trabajan


Una nova barbaritat i quantes van!. En la mateixa línia d'allò de treballar més i cobrar menys del delinqüent-president de la CEOE, Díaz Ferran; com quan el Sr. Rosell, nou president de la CEOE, demanava menys drets per a la gent treballadora; com quan el Sr. Feito volia retirar el subsidi a la gent aturada que no acceptaren una oferta d'ocupació, encara que fora a “Lapònia”; com quan el defraudador a la Seguretat Social, el Sr. Arturo Fernández, vicepresident de la CEOE, demanava contractes més flexibles o el Sr. Roig, el de “Mercadona”, igual, o l'Esperanza Aguirre, una altra que tal, la marquesa!..., sempre la mateixa gent. L'Espanya negra, la de "los Tercios de Flandes”, els del “que inventen ellos”, la de l'Espanya imperial, reserva espiritual d'occident.

Els Oriol, els Aguirre, aquells que van saquejar un continent, per a dilapidar a continuació totes les riqueses, aquells que, mentre a Europa arribava la il·lustració, ells vivien del conte, aquells que quan, amb la República començàvem a modernitzar-nos, van recórrer als "espadons" i portar-nos a l'abisme. Són ells, la mateixa ronya.
 
Quan demanaran que s'eliminen les vacances?, i les festes?, que es treballe els diumenges a la vesprada (al matí, ens portaran a missa)? Fins i tot que es treballe sense cobrar i donant-los les gràcies, perquè, ja se sap, el treball dignifica a la persona.

Sempre el mateix i sempre la mateixa gentola. Els que gràcies a les seues relacions amb el poder polític viuen de la “sopa boba” dels diners públics, que para açò "unten" bé amb sobre-sous. Els que segresten els nostres drets en el seu benefici i amb la protecció del “sistema”. Els que tiren pestes de tots els serveis públics i els vampiritzen vivint del pressupost. Barruts. Barruts i pocavergonya!
Ja està bé!. En este país hi ha suficients riquesa perquè tothom visquérem amb dignitat. És la cobdícia d'uns pocs els que parasiten a la immensa majoria. Ens volen culpabilitzar del que ells anomenen crisi (recordeu, de l'ESTAFA) i que ells mateixos, amb la seua avarícia, han generat. L'elit política i empresarial treballen mà a mà per a maximitzar el seu benefici robant-nos a la resta de la ciutadania.
Ja està bé!, fins a quan permetrem aquest lladronici!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada