dissabte, 21 de setembre del 2013

Sí, es pot

Una multitudinària 'marea verda' tanca la primera setmana de vaga a Balears
L'última agressió al sistema educatiu comès pel Govern Balear per aconseguir implantar el trilingüisme (a través d'un Reial Decret amb caràcter d'urgència), desobeint i prevaricant l'acte del Tribunal Superior de Justícia de Balears, que, amb dues hores d'antelació, obligava el Govern a aturar la implantació del TIL.

Davant la gravetat dels fets, CCOO ha denunciat al president i la consellera davant la fiscalia balear. Aquest últim decret s'ha carregat de cop l'únic article pel qual els projectes lingüístics dels centres podien ser mínimament consensuats i aprovats pels respectius consells escolars de cada centre educatiu, on les mares i pares -abans que entre en vigor la LOMCE, que ho impedirà- tenen veu i vot.

Des de la Secció Sindical de CCOO-PV de l'Ajuntament de Xirivella volem mostrar tot el nostre suport a la vaga indefinida que els professors de Balears estan protagonitzant contra la contrareforma educativa, contra les retallades i contra l’intent de destruir el dret d’estudiar en català als centres educatius públics de les illes. En aquests dies les Illes Balears estan donant un eixemple de sacrifici impressionant, de decisió i de capacitat de lluita.

Avant. Molt ànim, esteu demostrant moltes coses, si hi ha unió si es pot. 

Per a més informació: Caixes de resitència:






Caixa de Colonya
Obra Cultural Balear

2056-0009-74-4102003418



Banc Sabadell

0081-0268-24-0001564159

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada