dilluns, 23 de setembre del 2013

Ja ho vam dir, son uns LLADRES!!!


 

 

El Gobierno destinará 33.000 millones menos a pensiones hasta 2022 con su reforma


Lo que debes saber para que NO te ROBEN la PENSIÓN
 
Fa ja anys que es va iniciar un clar atac a les pensions públiques, un dels drets més benvolguts per la població. Per a açò s'ha difós fins a la sacietat un discurs catastrofista que a força de ser repetit ha calat profund en la gent: la societat es fa vella i d'aquí a uns anys no hi haurà treballadors suficients per a finançar les pensions, així que convé subscriure com més prompte millor fons privats.

Aquestes idees se solen presentar acompanyades d'informes molt saberuts que auguren un dèficit insuportable per a la Seguretat Social i la seua gran difusió mediàtica fa que l'opinió pública acabe per creure que el seu futur està en l'aire.

La realitat és que aquest discurs manca de fonament científic, està molt ideologitzat, es presenta sense proves i, fins al moment, totes les seues prediccions han sigut desmentides pels fets. Per a dissimular-ho, se silencien les anàlisis d'els qui demostren que la viabilitat i el futur de les pensions tenen a veure amb altres factors, que no es tenen en compte per a poder justificar així la seua progressiva privatització.


Ja avisàvem al juny, quan publicarem una nota recomanant la lectura del llibre i publicitan la formula màgica per al càlcul de pensions. Acabàvem la nota amb un significatiu...

LLADRES!!!!!!!

Lectura imprescindible... Qui avisa no és traïdor

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada