dissabte, 14 de setembre del 2013

NO a les polítiques de retallades dels serveis públics




CCOO rebutja les polítiques de retallades dels serveis públics perquè s'han demostrat ineficaços per a aconseguir els objectius que deien perseguir, que era millorar la situació econòmica i creació d'ocupació i perquè és l'única mesura que s'ha repetit en cada exercici pressupostari d'aquest nou Govern, al que sembla que se li han esgotat les idees.

CCOO deplora conèixer les intencions del Govern a través dels mitjans de comunicació i rebutja rotundament una nova congelació salarial dels empleats públics.

Exigim al Govern la immediata convocatòria de la Taula General per a conèixer de primera mà les intencions de l'executiu respecte als empleats públics, i obrir un procés ampli de negociació que abaste no solament les retribucions sinó aspectes com la quantitat i qualitat de l'ocupació pública i les repercussions que sobretot açò van a tenir les polítiques de retallada i reforma escomeses pel Govern. En aquesta Taula, el Govern ha de donar a conèixer les grans línies del projecte de PGE per al 2014.

CCOO denuncia la massiva pèrdua d'ocupació pública, que en els últims 3 anys podria arribar els 370.000 persones, i la política de retallades en els serveis públics que lesiona els drets de la ciutadania, la qual cosa és especialment dur en una etapa de recessió econòmica com la qual vivim.

Rebutgem rotundament una hipotètica congelació salarial dels empleats públics que ja han perdut el 23% de poder adquisitiu en els últims 4 anys, i exigeix l'obertura d'un procés de negociació per a la devolució de la paga extraordinària de l'any 2012, cosa al que s'havia compromès el Govern.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada