diumenge, 29 de setembre del 2013

No és país per a la ciència

Des de la secció sindical de CCOO-PV de l'Ajuntament de Xirivella ens fem ressò de la II Carta per la Ciència, manifest del col·lectiu Carta oberta per la Ciència, en favor d'una recerca científica digna. 

L'esforç realitzat per la ciutadania (uns formant-se, uns altres pagant els estudis, la resta sostenint amb els nostres impostos el sistema educatiu) perquè ara gran part d'eixe cabal de coneixement es dilapide en “hamburgueseries” europees... Unim les nostres veus, que la mediocritat de la política governant senta la nostra desaprovació sobre les seues equivocades prioritats. Perseverem, cal canviar el rumb. 
Primer les persones. Que no ens callen!!!


Davant la situació en la qual es troba la R+D+i en aquests moments en el país i l’imminent procés d’elaboració dels Pressupostos Generals d’Investigació per a l’any 2014, el col·lectiu Carta per la Ciència s’ha dirigit a tots els partits de l’arc parlamentari i els ha sol·licitat una reunió per a fer-los arribar les mesures més urgents i indispensables a adoptar en aquests pressupostos, amb l’objectiu d’aconseguir uns nivells mínims que permeten preservar la competitivitat d’aquest sector. Llegiu  les propostes clicant en la imatge. El col·lectiu Carta per la Ciència està format per  COSCE, CRUE, FJI, PID, FEI, CCOO i UGT.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada