dissabte, 7 de setembre del 2013

Necessitem els Jocs Olímpics?

"Cobri" simbiosi entre "Cobi" i els sobres de Bárcenas és la mascota d'els qui s'oposen a l'"Olímpic" balafiament
Quan la ciutadania està ofegada per les retallades, quan molta gent no pot estudiar per no poder pagar les taxes universitàries, quan s'eliminen les ajudes a la dependència, quan se'ns privatitza la sanitat, quan estem farts que ens diguen que hem d'acostumar-nos a viure amb menys i treballar més, quan ens diuen que no hi ha diners per a les pensions, quan el nostre joves han d'emigrar per a cercar-se un futur... de debò necessitem uns Jocs Olímpics?.

No hem après gens d'aquests últims anys?  Tornem al parany dels grans esdeveniments? Tornem a fiar-ho tot en la rajola i l'especulació?
 
Qui es beneficia: Les grans constructores i els seus comissionistes, i tota la cort de gent desvergonyida que entren en política per a figurar i sobreeixir.

L'Ajuntament més endeutat de l'Estat espanyol, com en el cas d'Eurovegas, el seu un altre macroprojecte estrela (aquest de la Comunitat) s'aferra al conte de la lletera de les futures ocupacions i el suposat benefici econòmic

Pensem en què ens van dir que costaven totes les grans obres i el que realment van costar: sempre més del 150% del que van dir. Pensem en qui s'emportarà els beneficis: els seus amics del sector de la rajola. Pensem que ha sigut d'eixes grans obres: l'expo de Sevilla, les Olimpíades de Barcelona, la Copa Amèrica, la Caixa Màgica, etc... totes elles van servir per a enriquir als grans empresaris de la construcció, endeutar l'arques públiques i com a excusa, ara, per a retallar l'Estat del Benestar.
Per a què necessitem uns Jocs Olímpics?

Prediquen austeritat i practiquen el balafiament

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada