dijous, 8 d’agost del 2013

Pocavergonya

La sessió va ser un intercanvi de monòlegs. Rajoy ens deixà anar un discurs que portava escrit. No respon a cap de les preguntes que li van fer. La rèplica també la portava escrita.

No sorprèn, doncs fa temps que el parlament va deixar de fer honor al seu nom per a convertir-se en meres tribunes d'oradors, en les quals cada intervinent recull l'aplaudiment entusiasta de la seua bancada i l'esbroncada o el menyspreu de la contrària. De fet, la falta de respecte que van mostrar ahir molts diputats i diputades, que van aprofitar que els seus líders ja havien intervingut per a armar aldarull o directament absentar-se de la Càmera, resumeix perfectament l'ànim amb el qual els dos grups majoritaris afrontaven la jornada.



Però, que significa açò d'aplaudir com “grupis” al vostre cap, esbroncar com energumens al cap dels altres (que no oblidem que fan el mateix) i després anar-te'n a la cafeteria!!!


Qui corroeix la democràcia?...Qui corromp el Parlament?...Qui avorreix a la ciutadania?


Pensar que a aquesta gent pocavergonya els quedarà una pensió d'or per derruir el que tant patiment i dolor va costar recuperar...

MEEEEEERDA!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada