dimarts, 6 d’agost del 2013

Collons, macagoendeina.

Hi ha una campanya acuradament muntada per a fer-nos creure que “la cosa” s'està arreglant. Però res, la gent no ens ho engolim. Segons l'última enquesta del CIS un 89,9% valoren la situació econòmica actual com a Dolenta o Molt Dolenta.

Per més que s'obstinen, per més que Soraya Saenz de Santamaría (... ens agafe confessats) intente imbuir confiança, per més que Fátima Báñez ens cante les excel·lències del mantell de la blanca coloma, per més que de Guindos s'escanye parlant de l'economia productiva, per més que els majordoms del règim diguen en els seus mitjans de comunicació que l'atur es redueix, només un 0,8% creuen que la situació és bona. Molt bona NINGÚ. Queda un 8,0% que la troba Regular.

I és que qualsevol missatge es pot manipular. Menys l'econòmic. No entenem de PIB, balança de pagaments, prima de risc, Ibex35. Però coneguem la nostra situació econòmica, coneguem els sou que no arriben a fi de mes, coneguem que hem de pagar el rebut de la llum, coneguem el que costa la matrícula de la xiqueta en la universitat,,,


Per molt que s'adornen, per molta cara de restrenyiment que posen els ministres, per molt que vulguen adulterar les estadístiques, la ciutadania no ens ho engolim, perquè tenim la millor estadística, el nostre dia a dia. Collons, macagoendeina.

Sabem de les nostres amigues en atur, dels nostres familiars amenaçats per l'ERO, coneixem el que cobra la xiqueta de becària (la Dipu et Beca,... la Dipu et Putea, diu ella), coneixem que amb el sou del matrimoni veí, dels dos, no poden pagar la hipoteca d'un pis en un barri obrer (no arriben a cobrar 1.200,00€). sabem com la gent, sota l'amenaça de l'atur, accepta les condicions que vulguen imposar-li. Som conscients que estem perdent-lo tot. Però no riguen de nosaltres. Açò no, no riguen.

Senyors i senyores del govern, no ens preocupen els seus PIB's, balances de pagaments, primes de risc, Ibex35, ... Ens preocupa els diners que entra a casa i la inseguretat amb què veiem el futur.


Facen alguna cosa per remeiar aquesta situació i si no saben... vagen-se!
Enquesta del CIS juliol 2013

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada