dimecres, 7 d’agost del 2013

Més pistoles... Estan bojos!

El primer que aprenem sobre economia és que els recursos són escassos (sobretot per als què vivim dels nostres treball) i que, per tant, és necessari triar: mantega o pistoles. Aquest govern ha tornat a triar: pistoles. Es a dir, que parlant de les retallades pressupostàries, opta perquè es realitzen en les anomenades despeses socials.

Com és tradicional en tots els governs que s'han succeït en aquestes terres, del què no es pot prescindir, el què és innegociable, són les despeses militars. No vindria gens malament que revisaren els mecanismes de control pressupostari: Aquesta és la segona vegada que el Govern recorre a un crèdit extraordinari per a atendre els pagaments dels denominats ‘Programes Especials d'Armament’, la factura total del qual s'ha fixat en 29.495.000.000,00€ a pagar fins a 2030.

Se'ls omple la boca dient que no hi ha diners per a més per, a continuació, incrementar les despeses en defensa. Maleïda falta fan ara: avions de guerra, tancs i fragates...

Els pares de la pàtria del govern anterior i els patriotes d'aquest, pensen, per exemple, que abans de reduir les despeses en joguines bèl·liques és millor ampliar el càlcul de còmput de les pensions (l'efecte directe del qual és la disminució de la seua quantia). És a dir, no hi ha diners per a mantenir les pensions, però sí per a l'entramat d'empreses que es dediquen a engreixar “la màquina de matar” (tindrà alguna cosa que veure que el ministre del ram provinga d'eixe lobby?...)

No, home no. És que sou malpensats!

1 comentari:

  1. ¿Qué hace falta para que la gente de base que milita en el PP abandone este partido?
    ¿No les da vergüenza? ¿Cómo pueden seguir acogiendo este tipo de políticas en su vida cotidiana?

    ResponElimina