diumenge, 4 d’agost del 2013

L'estadística

No deixa de ser grotesc l'actuació del govern obstinat a intoxicar a l'opinió pública, fent-nos creure que s'està solucionant el problema de l'atur. Fins al punt que estan disposats a confiar en les xifres de l'atur registrat, oblidant-se de l'Enquesta de Població Activa.


Tots coneixem la manipulació i utilització interessada de les estadístiques. Però llegir el document “AFILIADOS OCUPADOS A LA SEGURIDAD SOCIAL JULIO 2013” publicat per la Secretaria d'Estat de la Seguretat Social, et deixa gelats (l'enllaç ho teniu al final de l'entrada). En la pàgina número 4 diu textualment: “El número medio de afiliados al Sistema de la Seguridad Social durante el mes de julio ha alcanzado la cifra de 16.426.756 para elTotal Sistema y 12.170.709 para el Régimen General.La tasa interanual desciende a un -3,56% para el Total Sistema y a un -4,37% para el Régimen General.” Les negretes són nostres.

Clar després et poses a desgranar les xifres... i:

- les persones en atur han augmentat des de juny de 2012 en 148.411
- només el 6,48% dels contractes són fixos,
- En termes desestacionalitzats, l'atur registrat ha augmentat en 996 persones, fins als 4.876.323 aturats, etc...

Per no aclaparar-vos us deixem els enllaços. Analitzeu vosaltres mateixos les xifres.

Al setembre vindrà l'EPA, que eixa sí que és l'estadística contrastada en tota la Unió Europea.

De moment només podem afirmar que hi ha 148.411 persones més que es troben en atur, que la seua cobertura és menor, i que...

les retallades comporten més atur i pobresa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada