dimarts, 28 de maig del 2013

Sempre 0 responsables. Però, d'on ixen tants milions?

Anys enrere va ser Filesa, Matesa, TimeSport, Juan Guerra, Roldan, ara són Gürtel, Terra Mítica, aeroport de Castelló, els Fabra, Bárcenas, Jaume Matas i un llarg sens fi. Sempre 0 responsables. Però, d'on ixen tants milions?

Mes a mes, dia a dia, i ja, hora a hora, minut a minut ixen milers i milers, ja, milions d'euros, en pagaments o despeses de representació sobresous, préstecs, etc. de la cova del Partit Popular. Sempre 0 responsables. Però, d'on ixen tants milions?
Una vegada més els aparells partidistes, tiren terra sobre l'assumpte. Sempre 0 responsables. Però d'on ixen tants milions?
El President del Govern diu que fa enormes sacrificis per nosaltres, però els resultats són ben magres. El govern diu que som un país poc competitiu, quan són ells els "inútils". Compleixen ells en el seu treball? Són "competitius"? Si li poguérem aplicar la seua lamentable reforma laboral ja estarien en l'atur i, sense subsidi. Sempre 0 responsables. Però d'on ixen tants milions?
No hauríem de começar a valorar a eixa classe política pels seus resultats? Quants milers de milions s'han esfumat, dilapidat, trincat, en tots els escàndols que coneixem? Sempre 0 responsables. Però d'on ixen tants milions?
Quants milers d'ocupacions s'han esfumat com a conseqüència de la seua ineptitud, del seu saqueig? Quants milions ens costa sufragar el segur de desocupació provocada per les seues polítques inútils? I, a ells, quant els costa als trincons, als defraudadors, als mals gestors, quant els costa a ells? Sempre 0 responsables. Però d'on ixen tants milions?
Quina responsabilitat tenen eixos dirigents sols atents al profit de les seues insaciables butxaques i no a les necessitats dels que ingènuament els voten? Quina responsabilitat tenen eixos dirigents que premien als corruptes i llancen al carrer a milions de persones en nom d'una intangilbe austeritat? Quina responsabilitat tenen eixos dirigents del regne dels desnonaments diaris i la repressió amb bales de goma -qui si un dia amb fo real- contra els que es manifesten indignats i demanen un canvi, però sense saber quin? Sempre 0 responsables. Però d'on ixen tants milions?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada