dijous, 16 de maig del 2013

Campanya contra la privatització de l'aigua

A través del suport de la teua signatura en aquest enllaç, estem segurs que amb el compromís de totes i tots recolzant la HISSE conservarem l'aigua com a "Dret Humà".
 L'aigua no és un bé comercial. L'aigua i el sanejament són un dret humà, el qual venim defensant, contra la seua privatització, des de la Federació Europea de Serveis Públics (FSESP) juntament amb CCOO i altres Organitzacions.
El nostre compromís ciutadà, sindical i solidari ha de parar la decisió de la Comissió Europea de privatitzar el pròxim any el 100% de l'aigua a través de la Directiva de Concessions. 
Per a defensar "l'aigua i el sanejament com a dret humà" hem impulsat, en tots els països de la Unió Europea, la Iniciativa Ciutadana Europea (HISSE) per presentar en el Parlament Europeu un milió de signatures que frene la Directiva. Per aconseguir aquest objectiu, a Espanya hem d'aconseguir com a mínim cinquanta mil signatures.
"Necessitem que difongues a tots els nivells aquesta iniciativa i és vital el teu compromís individual i col·lectiu per a impulsar la recollida de signatures, per a recuperar espai sociopolític i sindical en les empreses i en la societat. Estem compromesos amb aquesta campanya". 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada